Защо сега е времето да изградим успешен бизнес в сферата на Мрежовия маркетинг?

Най-подходящото време за започване на бизнес в Мрежова компания е сега!

Статистиката е точна наука и показва, че винаги в момент на някаква криза, дали ще е икономическа или здравна, всеки започнал бизнес в индустрията на Мрежовия маркетинг има голям успех!

Защо това е така?

В традиционния бизнес, за да започнеш каквото и да е първото и основно нещо са финанси и то не малко. В Мрежовия бизнес започваш с ниска инвестиция, която е под 1000 лева и най-интересното е че тази инвестиция е за неща, за които така или иначе ще си дадеш парите в други бизнеси! Ставаш инвеститор в своя собствен бизнес, а не в чуждите! Все едно да имаш хлебарница и да си купуваш хляба от себе си, а не от другите магазини, които са нечий друг бизнес и продават хляба по-скъпо от теб.

В болшинството си мрежовите компании залагат на продукти, които ползваме в ежедневието и без които не можем – паста за зъби, шампоан, дезодорант, перилни препарати, кремове, продукти за красота и най-популярния сектор в последните години – за регулиране на теглото.

Защо да не си купуваме продуктите от нашия бизнес, където можем да ползваме голяма отстъпка от цената, вместо да плащаме по-високата цена без отстъпка? По този начин за нашите пари ще си купим повече неща.

Много хора, които не са запознати с механизма на бизнеса с Мрежова компания, имат грешна информация за „продажбите“.

В мрежовия бизнес ние не продаваме продукти, а „ ДАВАМЕ“ на хората правото да си купуват продукти с отстъпка! Продажбата в Мрежовия бизнес е споделянето на  ползите от ползването на отстъпка и на това, от което сме доволни.

Помните ли последния път когато сте гледали филм на кино – били сте много въодушевени и сте споделили на вашите приятели за него. Вашите приятели също са отишли на кино да гледат този филм. Отиват на касата на киното и си купуват билет! Кой е направил продажбата? Вие или касиерката? Вие разбира се! Касиерката само е дала билет и е взела парите!

Много важно предимство по време на криза е, че създаваме работни места в нашия бизнес и увеличаваме обема на бизнеса си! Ако кризата е икономическа това води до по-голяма безработица и все повече хора ще търсят работа. Тук ние можем да им помогнем да започнат нещо свое без да се страхуват, че някой ще ги освободи от работа. Ако кризата е здравна ние ще им помогнем, ползвайки нашите продукти да си подпомогнат тялото да си изгради по-добър имунитет. В моменти като сегашния, ние можем да свържем много хора, които живеят в България и много други държави по света с нашия бизнес и те да могат да се радват на ползите от употребата на тези продукти. Представете си че имате приятели в 160 държави по света! Това означава, че можете да имате бизнес в тези 160 държави! Всички тези хора, които се наслаждават на ползите на тези продукти изграждат вашия бизнес!

В концепцията  на индустрията Мрежов маркетинг е заложено да изграждаме този бизнес от комфорта на нашия дом и да се свързваме с хората посредством технологиите. Не е нужно да излизаме от дома си и да пътуваме за да се срещаме с хората, особено в момент като сегашния, в който не трябва да излизаме навън. Много традиционни бизнеси ще фалират или ще намалят оборотите си до минимум и после ще им е много трудно да достигнат сегашните си нива на бизнес.

Двете най-ценни неща, които получаваме в индустрията на Мрежовия маркетинг са, че поддържаме много добър имунитет и повишаваме стойността на нашия бизнес, като всеки ден го разширяваме, помагайки на хората да имат нещата, които и ние имаме!

 

Разбирайки колко честно и справедливо е възнаграждението за упоритата работа и научавайки всеки ден колко етична е компанията, за мен е удоволствие да запознавам хората с тази възможност.
За тези, които искат положителна промяна и са готови да инвестират време да придобият нови умения, които ще са им необходими  за да успеят в тази индустрия – аз ще бъда до тях през цялото време, докато не станат самостоятелни. Това е и първата цел от пътешествието!