Как с новите технологии да работим от комфорта на дома си.

Всеки един от нас има мобилен телефон и всеки един от нас е свързан в една мрежа наречена интернет.

Всичко започва от това, кого познаваме и с кого можем да се свържем, когато вземем в ръка мобилен телефон. Всички хора, които познаваме са в нашия телефонен указател. И от нас се изисква единствено да правим това, което правим всеки ден от нашия живот. С един малък, но много важен приоритет при воденето на разговор. Да водим диалог в който важния аспект на разговора да бъде човека срещу нас, неговото състояние в момента, неговите мечти и желания. И най-важното е – готов ли е да чуе как може да постигне неговите мечти и желания, ако не намира правилния начин.

Познавате ли хора, които не харесват работата си? Познавате ли хора, на които не им достигат доходите? Познавате ли хора, които обичат да пътешестват?  Познавате ли хора, които искат да имат повече свободно време за семейството си? И още много други въпроси.

Създаваме отношения с хората, разбираме ги по-добре отколкото те разбират самите себе си. И след това им предлагаме решение.

„Продаваме“ им възможността да имат това за което мечтаят и ни споделят. И само ако наистина искат промяната и са готови да работят за нея им помагаме.

И точно тук идват на помощ технологиите. Без да напускаме комфорта на дома си ние работим с хората, създаваме план, съобразен с индивидуалността на всеки. Създаваме бизнес за себе си и помагаме на всеки, който иска промяна.

А какво ще кажете, ако освен да работите от комфорта на дома си, може да работите на любимо за вас място или на някой плаж, дори когато там където живеете постоянно в момента е зима и няма как да сте на плажа.

Единственото нещо от което се нуждаете е телефон и интернет връзка!

Дори да сте на плажа можете да сте едновременно с поне 20-30 човека  които се намират на поне 20-30 различни места.

И много съществен момент е загубата на време за придвижване до работно място, където губим всеки ден поне по един час в двете посоки. Задаваме ли си въпроса, какво бихме правили с този един час всеки ден. Един час на ден не е много ако е за кратък период от време. С една проста математика можем да изчислим, че това са 20 часа на месец, 240 часа на година, 2400 часа за десет години и представете си, че ходим на работа 40 години, това са 9600 часа! 9600 часа са 400 дни от вашия живот!

За какво бихте използвали тези близо 10000 часа, ако можете да си ги спестите и не ги губите за да пътувате до работното си място?

Най-доброто тепърва предстои! Всичко това може да се постигне с целенасочена работа по 10 часа на седмица. Ако обикновено работим по 40 часа на седмица за някой друг, добре ли ще е да изградим собствен бизнес от комфорта на дома си като работим само по 10 часа на седмица?  И заплащането ни за 10 часа е толкова и дори повече отколкото за 40 часа!Какво бихме правили с останалите 30 часа в които няма да сме заети? Виждаме ли как ще имаме свободно време и възможността да правим нещата, които са ни изглеждали невъзможни или дори много далечни, ако продължим да работим по стария начин.

Звучи много добре за да е истина, но след време трябва да се ощипете за да разберете, че не сънувате!

Разбирайки колко честно и справедливо е възнаграждението за упоритата работа и научавайки всеки ден колко етична е компанията, за мен е удоволствие да запознавам хората с тази възможност.
За тези, които искат положителна промяна и са готови да инвестират време да придобият нови умения, които ще са им необходими  за да успеят в тази индустрия – аз ще бъда до тях през цялото време, докато не станат самостоятелни. Това е и първата цел от пътешествието!