Онлайн среща: Как да си създадем печеливш бизнес в момент на криза

СЕГА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ТИ ШАНС!

Това е най-интересното време в което сме живели през целия си живот! Време на промени и на предизвикателства!

Света е почти застинал, търсейки решения за бъдещето! Това означава, че никога не е имало по-добро време от сегашното да започнем бизнес с Форевър!

Ние сме Форевър и сега имаме решение като подарък за вас!

Днес повече от всякога, нашите продукти са решение за милиони хора по света да се хранят здравословно и да се грижат за себе си! Нашия бизнес модел, който може да се прави през интернет или чрез лични срещи, чрез който създаваме пасивен доход, е решението за милиони хора, които търсят възможност за бъдещето!

Използвайте уникалния шанс, защото такъв шанс идва веднъж в живота!

Сега е криза, така че това е твоя голям шанс. Бъди готов и използвай времето да се позиционираш за голямото състезание, което вече започна!

Постави тялото и съзнанието си в топ форма! Изчисти тялото си, и го зареди с енергия! Изчисти съзнанието си от негативен товар! Постави тялото и съзнанието си на ново, по-високо ниво! Почисти къщата си и се освободи от ненужните вещи!

По този начин ще имаш енергията за най-дългото състезание в живота си!

Нека да покажем уникалните продукти на Форевър, как може да ги има във всяко домакинство и да направим милиони животи по-добре.

Нека да изтрием страха от несигурното бъдеще на много мъже и жени в техния бизнес и работа, като им покажем как да правят пари в бъдеще и да си изградят пасивен доход!

Пасивния доход ще бъде един от най-сигурните в бъдещето.

Бъдещето на хората е във вашите ръце, нека им помогнем!

Нека да направим света едно по-добро място Завинаги (Форевър)!

 

Stanislav Stoyanov is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Как да си създадем печеливш бизнес в момент на криза
Time: Apr 10, 2020 07:00 PM Sofia

Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/748068725…

Meeting ID: 748 068 725

Който иска да се включи, нека ми пише – ще получи паролата на ЛС

Разбирайки колко честно и справедливо е възнаграждението за упоритата работа и научавайки всеки ден колко етична е компанията, за мен е удоволствие да запознавам хората с тази възможност.
За тези, които искат положителна промяна и са готови да инвестират време да придобият нови умения, които ще са им необходими  за да успеят в тази индустрия – аз ще бъда до тях през цялото време, докато не станат самостоятелни. Това е и първата цел от пътешествието!