За мен

Казвам се Станислав Стоянов. По професия съм сервитьор! Петнадесет години това беше основната ми работа. Изкарвах добри пари, но нямах никакво свободно време.

След това реших да започна собствен бизнес. В началото бях много ентусиазиран. Имах и работници, на които трябваше да осигурявам работа. Като собственик на бизнес работния ми ден приключваше късно вечерта. Установих, че пак нямам време за семейството си. С настъпването на финансовата криза, както повечето бизнеси и моя фалира!

Работих и в сферата на недвижимите имоти! Това е свободна професия – дава ти свобода да работиш за себе си, но в момента, в който решиш да почиваш – доходите спират. Това изисква твоето присъствие на 100%, за да се радваш на добри доходи.

По същото време ме запознаха с една прекрасна възможност за изграждане на нов революционен бизнес. Но, както повечето хора, и аз бях „много зает“ да работя познатата на всички поколения така наречена „работа“ и в началото отлагах да започна.

Разбирайки какъв огромен потенциал има тази възможност аз започнах да се интересувам и да чета книги на хора, които са успели в тази индустрия. Разбрах как един малко познат начин на работа има такава голяма сила. И този феномен се изучава в елитни университети като Кембридж и Оксфорд.

Проучих и други компании в тази индустрия, за да науча по какъв начин те компенсират за свършената работа. Принципа на работа е напълно противоположен на правилата на работа в корпоративния свят. В началото не можех да си обясня защо някой ще иска да ме научи как да стана успешен в тази индустрия без да се притеснява, че един ден ще заема неговото място.

Сега имам свободата да работя за себе си. Аз да определям кога да работя и кога да почивам! Аз да определям колко да печеля! Най-важното е, че имам свободното време да съм със семейството си! За мен да си свободен човек означава да имаш достатъчно пари и достатъчно свободно време, за да правиш нещата, които ти харесват!

Разбирайки колко честно и справедливо е възнаграждението за упоритата работа и научавайки всеки ден колко етична е компанията, за мен е удоволствие да запознавам хората с тази възможност.

За тези, които искат положителна промяна и са готови да инвестират време да придобият нови умения, които ще са им необходими за да успеят в тази индустрия – аз ще бъда до тях през цялото време, докато не станат самостоятелни. Това е и първата цел от пътешествието!

Разбирайки колко честно и справедливо е възнаграждението за упоритата работа и научавайки всеки ден колко етична е компанията, за мен е удоволствие да запознавам хората с тази възможност.
За тези, които искат положителна промяна и са готови да инвестират време да придобият нови умения, които ще са им необходими  за да успеят в тази индустрия – аз ще бъда до тях през цялото време, докато не станат самостоятелни. Това е и първата цел от пътешествието!