Моята история

Всичко започна преди няколко години!

С моята съпруга и нашето дете (тогава беше едно) седяхме на кухненската маса и вечеряхме. Никога няма да забравя как тя ме погледна и каза: „Това ли ще бъде живота ни? Ставаме сутрин рано, водим детето на градина, отиваме на работа, вземаме детето, пазарим, готвим, гледаме телевизия и си лягаме. На следващия ден – пак същото. На следващия – отново. Цялата седмица, и целият месец, докато се усетим – и годината. Чувствам се като в омагьосан кръг! Какъв е смисълът на живота, ако зная как ще прекарам всеки един ден от него от тук нататък?  Не искам да живея така!“

Това ни ужаси!

Тогава решихме да  потърсим НЕЩО, което да ни „извади“ от този омагьосан кръг!

Започнахме да търсим.

Когато човек търси възможност, възможността също го търси!

Сетих се, че преди време моят брат се опитваше да ме запознае с някаква възможност за бизнес и искаше да ме срещне с някакъв човек, но аз все не намирах време за това. Реших, че сега трябва да я проуча. Желанието ми да изляза от „въртележката на хамстера“ (както по-късно разбрах че се нарича това състояние 🙂 беше толкова голямо, че изчетох всичката литература, която ми попадна, срещнах се с всички успешни хора, до които можах да се „докопам“, проучих продуктите и компенсационните планове на всички компании на нашия пазар, само и само да разбера, че това е НЕЩО-то, което може да ме измъкне.

Моята съпруга продължаваше да бъде скептична към тази възможност. Реших да я заведа на едно от ежегодните събития на компанията, на което собственика раздава част от печалбата си под формата на бонуси на всички изпълнили съответните изисквания. Събитието беше в Лондон, зала О2 – 10 000 човека! Имаше хора от всяка точка на земното кълбо – Европа, Африка, Азия, Латинска Америка, дори държави, които не знаех че съществуват! Тези хора пееха, танцуваха, излизаха на сцената и получаваха чекове. А за да получат тези чекове, те отиваха на това събитие с двупосочен билет, с отсядане в петзвезден хотел и джобни пари  за времето на престоя – всичко това за 2-ма, платено от компанията – защото човек не бива да е сам в своето щастие.

Бяхме много впечатлени! Впечатлени, не от сумите на чековете, а от признанието! И двамата с моята съпруга сме работили по 15 години за едни и същи компании, дали сме най-добрите години от живота си и най-доброто от себе си. Видяхме, че тук упоритата работа на партньорите наистина се оценява – на всеки се изказва лично благодарност и човек вижда как може да живее живота който му харесва и как и най-смелите му мечти могат да станат реалност.

Моята съпруга обожава да пътува, обожава и да снима (повечето снимки в този сайт и всички материали които публикуваме ще са нейно дело :), а компанията винаги прави своите събития на екзотични места, на които си заслужава да отидем!

Магията на мрежовия маркетинг е в това, че всеки прави план за собствените си желания и мечти, следва този план като прави нужните корекции по време на пътешествието, защото това е едно дълго и вълнуващо пътешествие!

Разбирайки колко честно и справедливо е възнаграждението за упоритата работа и научавайки всеки ден колко етична е компанията, за мен е удоволствие да запознавам хората с тази възможност.
За тези, които искат положителна промяна и са готови да инвестират време да придобият нови умения, които ще са им необходими  за да успеят в тази индустрия – аз ще бъда до тях през цялото време, докато не станат самостоятелни. Това е и първата цел от пътешествието!