Мрежов бизнес – възможност за всеки?

Към философията на мрежовия маркетинг принадлежи твърдението, че това е „бизнес за всеки“.

В разговорите с хората аз изтъквам това като едно от най-големите предимства на този бизнес.

Тук всеки получава шанс да успее! Няма значение нито как изглеждате, нито какво сте правили до сега в живота си. Образованието ви и професионалният  опит не са предимство пред останалите. Финансовото ви състояние – още по-малко!

Това е единствения бизнес в света, в който можете да стартирате с инвестиция на разходите си!

Дали ще бъдете успешни, обаче ще зависи от други ваши инвестиции – инвестиране на време за да се научи системата за мултиплициране, инвестиране на време за придобиване на нови умения и инвестиране на време за прилагане на всичко научено!

Дали ще го намерите – зависи единствено от вас? Какво искате от живота си? Колко силно го искате? Готови ли сте да направите нещо за това?

Често срещам отговори от типа:

„Аз не ставам за тази работа – не мога да продавам! Не ме бива в убеждаването на хора!“

Хората много често бъркат мрежовия маркетинг с продажба. Мислят си, че трябва да чукат от врата на врата и да убеждават хората да купуват разни ненужни неща.

Това е нормално, защото все пак това е Модел за разпространение на стоки и услуги. Хората не могат да си представят какво друго биха могли да правят с тези продукти, освен да ги продават на крайни клиенти.

Тук обаче не създаваме мрежа за продаване на продукти, а създаваме мрежа от потребители, която се самообслужва. Разликата е огромна!

Изгледайте видеото към статията и ако имате въпроси – аз съм на разположение!

 

 

Разбирайки колко честно и справедливо е възнаграждението за упоритата работа и научавайки всеки ден колко етична е компанията, за мен е удоволствие да запознавам хората с тази възможност.
За тези, които искат положителна промяна и са готови да инвестират време да придобият нови умения, които ще са им необходими  за да успеят в тази индустрия – аз ще бъда до тях през цялото време, докато не станат самостоятелни. Това е и първата цел от пътешествието!