Глобално рали на Форевър 2017г в Дубай

Ако обичате да пътувате, може би тази възможност е точно за вас!

През април 2017, в Дубай, се състоя Глобалното рали – едно от най-значимите събития на Форевър.

На тези събития се събират водещи собственици на Форевър бизнес от над 160 страни. Чувствате се като част от едно огромно семейство, като част от света!

Тук се дава заслужено признание на хората, които през изминалата година са изпълнили условията и са се класирали за една от възможностите за печалба, която компанията предлага – програма Chairman’s Bonus. Какво представлява тази програма – аз я наричам тринадесета заплата 🙂 Собственика на компанията е решил да връща част от годишните глобални приходи на тези сътрудници, които успешно изграждат бизнеса си, за да ги възнагради за усърдната работа и всеотдайността им. Какво друго? Ще получите покана да присъствате на Глобалното рали на екзотично място някъде по света, за да получите своя Chairman’s Bonus чек. Ще получите преживяване за двама, за да споделите радостта си с приятел – всичко ще е по две – самолетни билети, ***** хотел, посещения на различни развлечения, джобни пари. Какво повече може да си пожелае човек?

Няколко дневното събитие е наситено с преживявания – споделяне на опита на големите лидери, но също така уникални тематични партита и разглеждане на всички забележителности в околността. Работата и забавлението винаги вървят ръка за ръка! Тук човек може да се убеди, че Форевър наистина е възможност за всеки!

В залата на Световния търговски център в Дубай присъстваха 12 000 човека, групата от България и Македония също беше сериозна – 130 човека. Невероятният Ролф Кип за поредна година получи Chairman’s Bonus чек, надхвърлящ един милион долара, Япония грабна първото място по годишни продажби в света, а глобалната среща донесе и на Форевър България много престижна награда – платинен статут за административна и финансова дейност! Гордеем се с това признание, защото сме една от едва петте страни от всички 160 в семейството на Форевър, заслужили престижния приз.

Тези събития са толкова емоционални, вълнуващи и така зареждащи! Ненапразно казваме, че не може да се опише, не може да се сравни с нищо, което сте виждали досега! Трябва да се изживее!

Свързани публикации

Информацията е достъпна само за регистрирани членове.

Стани член на клуба.

Разбирайки колко честно и справедливо е възнаграждението за упоритата работа и научавайки всеки ден колко етична е компанията, за мен е удоволствие да запознавам хората с тази възможност.
За тези, които искат положителна промяна и са готови да инвестират време да придобият нови умения, които ще са им необходими  за да успеят в тази индустрия – аз ще бъда до тях през цялото време, докато не станат самостоятелни. Това е и първата цел от пътешествието!